Få den bedste skrotpris i Denmark – TORSLUNDEBILER ApS

Få den bedste skrotpris i Denmark – Valby Biler autogenbrug – www.skrotbiler.info

 

Har du en gammel bil, der står og samler støv i garagen? Så er der gode penge at tjene på din udtjente brugte bil!
Hos Valby Biler autogenbrug (www.skrotbiler.info) har vi nemlig markedets bedste skrotpriser – med kontant afregning. Vi tager os af alt i forbindelse med skrotning af din bil, så det kan faktisk ikke blive nemmere at komme af med din gamle skrotbil.

Du er altid velkommen til at kontakte os på +45 52799922, ellers kan du udfylde kontaktformularen her på siden.

 

Bedste skrotpris på bil – hele Danmark (Sjælland, Fyn eller Jylland)

 

Med kontant afregning kan du altid være sikker på en hurtig og effektiv ekspedition. Vi afhenter bilen hos dig, når det passer dig, og vi betaler dig med det samme. Husk, at du som minimum er berettiget til Statens skrotpræmie på 2.200,- skattefrie kroner.

Når du handler med os tager vi os af alt det praktiske. Det betyder, at vi både tager os af afmeldelse af nummerplader hos motorkontoret og håndterer de nødvendige papirer hos SKAT.

 

Hvordan får jeg en høj skrotpris på min bil

 

Det har faktisk aldrig været nemmere at skrotte bilen. Alt hvad du skal gøre er at kontakte os på +45 527 999 22 eller ved at udfylde formularen her på siden. Hvis du giver os de nødvendige oplysninger på bilen du ønsker at skrotte; mærke, model, årgang og kilometertal, så kan vores erfarne konsulenter oplyse dig en skrotpris over telefonen. Herefter aftaler vi et tidspunkt for afhentning af din bil, og vi betaler skrotprisen ved kontant afregning. Vi gør det nemt for dig at få skrottet din bil og samtidig får du markedets bedste skrotpris.

Vil du også have den bedste skrot pris? Ring eller skriv til os og hør mere om vores skrotpriser – det vil du ikke fortryde. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for uforpligtende tilbud. Vi svarer samme dag.

 

Information om din bil

Jo mere du kan udfylde her desto bedre kan vi hjælpe dig når vi ringer dig op. Vi svarer samme dag.

Samtykke

Kontaktinfo

 

Valby Biler

 

Folehaven 106
2500 Valby
CVR nr. 40967432

Folehaven 106 2500 Valby