Praktiske oplysninger hvordan man skrotter bil

Praktiske oplysninger hvordan man skrotter bil

Mest stillede spørgsmål

Hvordan får jeg ophugget min bil?

Det er nemt! Kontakt os! Har din bil nummerplade, så udfyld formularen øverst her på siden – så sørger vi for resten. Hvis du ikke har nummerplade, skal du udfylde vores kontaktformular, som du finder her. Du kan også kontakte til os på telefon +45 527 999 22

Hvad med miljøet?

Vi benytter kun de mest topmoderne autoriserede autoophug som har alle miljøgodkendelserne på plads. Alt fra aftapning af væsker til bortskaffelse af batterier og andet miljøfarligt affald sker under disse forholdsregler.

Hvor tilbyder I autoophug?

Vi ophugger i hele Danmark, og tilbyder afhentning af din skrotklare bil inden for 24 timer.

Hvordan får jeg penge for min bil?

Vi afregner kontant med dig ved afhentning, uden at have set bilen, så kan vi oftest over telefonen oplyse dig prisen på din skrotbil eller via e-mail.

Er I godkendte autoophuggere?

Vi har miljøgodkendelse fra Roskilde Kommune og er ISO 14001 - 2015 certificerede. Derudover er vi autoriserede nummerpladeoperatører og kan sørge for alt det praktiske med SKAT.

Hvor meget kan jeg få for at ophugge min bil?

Det varierer efter mærke, model, årgang osv. Vi har afregnet op til 100.000 kr. for biler til ophug, så kontakt os på +45 527 999 22 og så aftaler vi nærmere – Vi tilbyder afhentning på din adresse og vi afregner kontant

Autoophugning og skrotpræmie

For at få udbetalt præmien, skal din bil ophugges hos en godkendt autoophugger. Det sørger vi for! Du skal blot kunne fremvise registreringsattesten, godkende med mitId, så klarer vi resten.

Kontakt os for uforpligtende tilbud. Vi svarer samme dag.

Information om din bil

Jo mere du kan udfylde her desto bedre kan vi hjælpe dig når vi ringer dig op. Vi svarer samme dag.

Samtykke

Kontaktinfo

 

Valby Biler

 

Folehaven 106
2500 Valby
CVR nr. 40967432

Folehaven 106 2500 Valby