Afhentning af skrotbil eller brugtbil i hele Danmark hos TORSLUNDEBILER ApS - BILLEDE

Afhentning af skrotbil / brugtbil i hele Danmark – Hos os får du den bedste pris for jeres skrotbil

 

Hos www.skrotbiler.info får du en hurtig håndtering af din skrot-eller- brugt-bil – og samtidig sikrer dig en fair pris for din skrotbil. For at gøre det så nemt for dig som muligt, så tilbyder vi også afhentning af skrotbil hjemme hos dig, lige når det passer dig!

Vi henter din skrotbil i hele Danmark (Sjælland, Fyn eller Jylland), så det eneste du skal gøre, er at kontakte os på Tel: +45 527 999 22 eller udfylde formularen på denne siden, så klarer vi resten for dig.

 

Hvornår er en bil en skrotbil?

 

Helt overordnet er en skrotbil en bil, der har aftjent sin brugstjeneste, og som ikke længere er brugbar – eller for dyr at reparere, i forhold til, hvad bilen er værd. En skrotbil kan også være en bil, der er totalskadet, eksempelvis som følge af et uheld. En brugtbil der har været henstillet og brugt til at tage reservedele fra, er også en skrotbil hos os.

 

Afhentning af skrotbil – Kan jeg få en skrotpræmie for min bil?

 

Det kan du! Hvis bilen har været ansvarsforsikret, og hvis du enten; stadig har nummerpladen eller har afmeldt bilen efter 2001. Hvis du selv har afmeldt nummerpladerne, skal du have kvitteringen for indleveringen for at få din skrotpræmie. Udover afhentning af skrotbil tilbyder vi også at afmelde nummerpladerne på motorkontoret for dig.

 

Skrotbil til afhentning? Vi hjælper dig

 

Ved afhentning af din bil afhenter vi den på din adresse – vi henter efter aftale i hele Danmark (Sjælland, Fyn eller Jylland). Herefter transporteres bilen til et miljøgodkendt autoophug. Her ophugges bilen, og alt der kan genanvendes sorteres fra til genbrug.

Ved afhentning af skrotbil udbetaler vi skrotpræmien med det samme – nemmere bliver det ikke!

 

Skrotbiler afhentes i hele Danmark (Sjælland, Fyn eller Jylland)

 

Afhentning af skrotbil i Danmark? Giv os et kald på Tel: +45 527 999 22 og aftal nærmere. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi svarer samme dag.

Information om din bil

Jo mere du kan udfylde her desto bedre kan vi hjælpe dig når vi ringer dig op. Vi svarer samme dag.

Samtykke

Kontaktinfo

 

Valby Biler

 

Folehaven 106
2500 Valby
CVR nr. 40967432

Folehaven 106 2500 Valby