+45 52 79 99 22 kontakt@skrotbiler.info

Bedste skrotpris på biler på Sjælland

Få kontant afregning for din skrotbil med os – vi henter hos dig på Sjælland, og vi betaler kontant den bedste skrotpris på markedet. Husk, at du muligvis er berettiget til statens skrotpræmie på 2.200 skattefrie kroner oven i vores skrotpris.

Vi er statsautoriseret nummerpladeoperatør, og det betyder for dig, at du kan få den maksimale skrotpris på din bil i hånden, når vi henter den.


  • Hvis du ikke har en nummerplade, kan du udfylde kontaktformularen her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvordan får jeg skrottet min bil?

Det har faktisk aldrig været nemmere, end det er nu. Du kontakter os via kontaktformularen eller på telefon 29 77 88 73. Vi får de nødvendige oplysninger af dig om bilen og dens tilstand. I de fleste tilfælde kan vores erfarne konsulenter give dig den fulde skrotpris på din bil i telefonen, og når du er kommet dig over overraskelsen over, hvor godt vi betaler: Vi aftaler et tidspunkt for afhentning af din bil, og vi betaler kontant på stedet. Så nemt er det at få skrottet din bil og få markedets højeste skrotpris for den.

Hvad er skrotprisen på en bil?

Vi tager dig og dine penge seriøst nok til, at vi ikke kan give dig en skrotpris, før vi har talt med dig og ved lidt mere. Vi har hentet biler, der var næsten værdiløse – og vi har betalt skrotpris på op til 100.000 kroner kontant.

Det hele afhænger af din bils mærke, model, årgang, størrelse og tilstand. Som tommelfingerregel kan siges, at jo nyere og jo bedre stand, den er i, jo højere skrotpris kan vi betale for den. Størrelsen betyder også noget, da den samlede mængde metal afgør, hvad vi kan få for det, når bilen er skrottet.

Selve skrotpræmien fra staten er den samme altid: 1.500 kroner skattefrit.

Hvem betaler skrotpris for min bil?

Det er os, der afregner med dig, når vi henter din bil. Kontant og nemt. Hvis der er skrotpræmie involveret, håndterer vi alt for dig i den sammenhæng.

Nemmere bliver det bare ikke – og du får ikke bedre skrotpris uanset bilens tilstand, end du får hos os. Prøv selv – ring nu på 29 77 88 73.