+45 52 79 99 22 kontakt@skrotbiler.info

Få skrotpræmie udbetalt for din bil

– og få penge for vraget samtidig

Hvis du har en bil, der skal skrottes, og den opfylder disse betingelser, kan du få skrotpræmie fra staten, og en skrotpræmie er SKATTEFRI:

  • Bilen skal være en personbil (op til 9 personer) eller en lille varebil op til 3.500 kilo
  • Bilen skal have været ansvarsforsikret

Skrotpræmie udbetales kun, når bilen ophugges af en godkendt autoophugger, og det sikrer vi for dig!


  • Hvis du ikke har en nummerplade, kan du udfylde kontaktformularen her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi sørger for din skrotpræmie

Vi er statsautoriserede til at håndtere nummerplader, og det betyder, at du slet ikke skal have noget besvær med at få skrotpræmie for din bil, når du lader os håndtere det hele. Vi sørger for korrekt og rettidig afmelding hos SKAT, så du får din skrotpræmie udbetalt. Den er i øvrigt p.t. på 1.500 kroner skattefrit.

Mere end bare skrotpræmie

Din skrotbil er mere værd, og ingen giver dig bedre priser oven i din skrotpræmie end vi gør! Og ikke nok med det: Vi henter din bil over hele Sjælland, og vi afregner kontant og uden vrøvl, når vi henter bilen.

Du skal ikke nøjes med skrotpræmie, når du handler med os – du får også penge for din bil. Selv hvis du ikke har nummerplader mere, eller hvis din bil mangler dele som motor eller andet, kan vi som oftest give en god pris for den afhentet. Bemærk, at hvis du allerede har afleveret nummerpladerne hos Motorkontoret, skal du blot give os din kvittering for det – så kan du stadig få din skrotpræmie.

Hvordan får man skrotpræmie?

Når vi afleverer dine nummerplader for dig på Motorkontoret, udsteder vi samtidig en såkaldt skrotningsattest. Attesten indsendes til Miljøordning for biler. Når ordningen har modtaget skrotningsattest og dokumentation for afmelding af bilen, overfører de din skrotpræmie til din bankkonto.

Du kan også underskrive en såkaldt transport, og så er det os, der på stedet udbetaler din skrotpræmie til dig – og vi modtager så skrotpræmien fra miljøordningen senere.

Du skal altså intet gøre selv, når du handler med os – vi sørger for det hele. Professionelt, til aftalt tid og med et smil og god service som en selvfølge.