+45 52 79 99 22 kontakt@skrotbiler.info

Bilskrot på Sjælland

Vil du skrotte din bil?  Så er det os, der sørger for det hele. Kontakt os og få:

  • Dk’s og Sjællands bedste pris på din skrotbil
  • Gratis afhentning af din skrotbil overalt på Sjælland
  • Miljørigtig skrotning af din gamle bil – med garanti
  • Eksklusiv service – vi sørger for alt papirarbejde med SKAT, hvis du har nummerplader og registreringsattest, så du får både din skrotpræmie og bedste bilskrot pris
  • Garanteret tidspunkt for afhentning


  • Hvis du ikke har en nummerplade, kan du udfylde kontaktformularen her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Alle typer bilskrot

Uanset om du har en skrotbil, der stadig kan køre eller en delvist skrottet bil uden for eksempel motor, hjul og den slags, kan du regne med at få højeste betaling hos os. Vi har betalt alt fra ganske lidt til 100.000 kroner kontant for skrotbiler.

Hvad er min bilskrot værd?

Der er mange faktorer, der har indflydelse på, hvad du kan få for dit bilskrot. Hvis der er skrotpræmie fra staten, er den p.t. på 1.500 kroner, men udover det er din skrotbil penge værd for os, der sørger for at ophugge den. Der er ingen faste prislister, da stand, mærke og model har stor indflydelse på prisen.

Ring til os på 29 77 88 73 eller udfyld kontaktformularen – så skal vi nok give dig Sjællands bedste tilbud på din skrotbil. I langt de fleste tilfælde kan vi endda give dig en fast pris uden at have set skrotbilen. Slår du til, aftaler vi afhentning.

Afhentning af bilskrot på Sjælland

Vi henter din skrotbil på din adresse eller der, hvor du har den til at stå. Er alt, som det skal være, afregner vi den aftalte pris til dig kontant. Det betyder, at du ofte kan stå med pengene i hånden mindre end 24 timer efter, du har bedt os tage os af din skrotbil.

Vi skrotter med fuld respekt for den verden og det miljø, vores børn skal vokse op i – vi benytter kun autoriserede ophug til din skrotbil.